• Nederlands
  • Deutsch

Hartelijk welkom op de website van Rodenburg Vastgoed B.V.

Rodenburg Vastgoed is gespecialiseerd in het bemiddelen bij aankoop en verkoop van bedrijf onroerend goed en richt zich met name op de logistieke sector.

Wij begeleiden u van A tot Z bij het vinden van een geschikte bedrijfsruimte of de verkoop of verhuur van uw onroerend goed. In deze processen behartigen wij uw belangen optimaal, waarbij persoonlijke service en integriteit hoog in het vaandel staat.

Contract
Tevens kunnen wij u ook ondersteunen bij:

Over Rodenburg Vastgoed

Rodenburg Vastgoed is reeds vele jaren actief en opgericht door Aad Rodenburg. Aad heeft een logistieke loopbaan gehad en diverse transportbedrijven opgericht, onder andere in Airfreight en Warehousing, waarbij hij al vroeg in aanraking kwam met de aankoop en verbouwing van bedrijfspanden. In deze hoedanigheid heeft hij internationaal en met name in Duitsland, vele bouwprojecten gerealiseerd.

Industrial warehouse inside

Zijn jarenlange inzet en passie voor deze bedrijfstak hebben geresulteerd in een groot en waardevol netwerk, van waaruit hij regelmatig werd gevraagd door relaties om te bemiddelen bij de aanschaf en verkoop van onroerend goed. Vanuit deze expertise is uiteindelijk Rodenburg Vastgoed B.V. ontstaan. De opgedane ervaring in zowel het bemiddelen van onroerend goed alsmede het oprichten en leiden van internationaal actieve bedrijven in de logistieke sector, heeft er toe geleid dat Aad Rodenburg als geen ander in staat is op deskundige wijze in te spelen op de behoeften van cliënten.

Naast een breed scala van diensten, biedt Rodenburg Vastgoed u vooral persoonlijke aandacht, ondersteuning en advies, met als doel u als tevreden cliënt!

Aanbod

Rodenburg Vastgoed heeft regelmatig diverse bedrijfshallen en/of logistieke bedrijfspanden in de verhuur en/of verkoop, zowel in Nederland als Duitsland. Hieronder ziet u een kleine greep uit ons aanbod:

Weert, Te Koop

Bedrijfshal van ca. 2500 mtr2, gelegen op een industrieterrein, gedeeltelijk verhuurd met kortlopend huurcontract, kan in overleg met 3 maanden leeg opgeleverd worden.

Havengebied Rotterdam, te huur/te koop

Ruime turn-key kantoor units, vanaf 100 m2 tot 400 m2, gelegen op perfect centraal gelegen en goed bereikbaar locaties met zeer aantrekkelijke huurprijzen.

Tevens te koop aan geboden geheel verhuurde bedrijfshallen met  kantoren, in het Havengebied van Rotterdam, oppervlakte ca 10 500 mtr.2, tweetal  huurders met huurcontracten tot 2018 plus optie.

Regio Rotterdam

Diverse mogelijkheden voor de tijdelijke huur van opslagruimte in loodsen, vrije hoogtes van 7 meter en laden/lossen equipment aanwezig.

 

Te koop Lommel, Belgie

Totaal object van  4500 m2,  loodsen van 2100 m2IMG_0038

Te koop in Duitsland, regio Berlijn

Bedrijfspand van ca. 10.000 m2, geheel verhuurd t/m 2014 met een optie voor 3 jaar.

Te koop Duitsland, regio Frankfurt

Bedrijfspand van ca.  4.500 m2, verdeeld over 2  etages met vrije hoogte van 5 meter en goederenliften met een capaciteit van 4.000 kg. Dit bedrijfspand is zowel leeg op te leveren als deels verhuurd.